Двох розшукуваних іноземців та викрадений автомобіль затримали прикордонники за спрацюванням бази даних Інтерполу

НАЗАД
19 серпня 2017 12:54

Під час проходження прикордонно-митних процедур та перевірки наданих документів відбулося спрацювання бази даних «Інтерпол» щодо арешту одного із пасажирів, 36-річного громадянина Румунії.

Учора в пункті пропуску «Порубне» прибув автомобіль «Ауді» польської реєстрації. Під час проходження прикордонно-митних процедур та перевірки наданих документів відбулося спрацювання бази даних «Інтерпол» щодо арешту одного із пасажирів, 36-річного громадянина Румунії. Цю особу правоохоронці Чернівецького загону затримали та поінформували представників Інтерполу і Нацполіції.

Як з’ясувалося пізніше, затриманий розшукувався міжнародною поліцейською організацією для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства в Республіці Молдова.

Інший затриманий, громадянин Російської Федерації, учора прибув в Україну літаком рейсу «Стамбул-Львів». За даними бази Інтерполу передбачалось затримання та подальша екстрадиція даної особи для притягнення до кримінальної відповідальності за організацію незаконного збройного формування або участь в ньому. Прикордонники Львівського загону спрацювали у відповідності до встановленого порядку затримання та передали зловмисника представникам Нацполіції.

Також, завдяки спрацюванню міжнародної розшукової бази вчора вночі в пункті пропуску «Лужанка» виявлено автомобіль «Шкода», викрадений у червні цього року на території Словаччини. Контроль другої лінії не залишив правоохоронцям жодних сумнівів. Відтак, затриманого водія, громадянина України, та транспортний засіб передали представниками Берегівського відділу Національної поліції в Закарпатській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси